Günümüzde internet kullanıcıları oldukça artmıştır. Her evde internet olmasa da 10 evin 7’sinde internet ağı bulunmaktadır. Üstelik gün geçtikçe bu sayı artmaya devam ediyor. Bununla birlikte yeni internet alacak kişilerin aklındaki soru sınırsız internet kampanyaları. Bu konu hakkında sizlere mantıklı önerilerde bulunacağız. işte sınırsız internet kampanyaları 2019 yılı için geçerli paketler.

1 – Vodafone İnternet

Vodafone sınırsız internet şirketin bu hizmetinde sınırsız internet paketi ücreti aylık 59.90 TL’dir. Vodafone Evde paketi 2 günde ücretsiz kurulum sağlıyorlar. Aylık modem ücreti ise 6.90 TL olup faturaya eklenecekmiş. Ayrıca evinize bu hizmeti bağlatırsanız ücretsiz telefonunuza 4GB internet veriyorlarmış.

Paketi incele: detaylar

Ayrıca Vodafone bedava internet paketleri hakkında bilgiler sitemizde mevcuttur.

2 – Türk Telekom

Limitsiz İnternet ile D-Smart TV Kampanyası

Bu şirket ise İkisi bir arada kampanyası ile dopdolu fiber internet ve TV keyfini bir arada yaşamaya imkan sağlıyor. Bu hizmetin karşılında ise aylık ücreti 49.90 TL olarak öngörüyorlar. Türk telekom sınırsız internet daha esnektir.

Limitsiz fiber internet paketlerinden her şey dahil fiyat ve evinize kadar ücretsiz kurulum fırsatıyla faydalanabilirsiniz. Üstelik internet paketlerine ek olarak sinema, müzik, belgesel, futbol, çocuk ve daha birçok kanal seçeneği sunan D-Smart’ ın renkli dünyası da sizde olabilirsiniz.

Paketi incele: detaylar

Ayrıca Türk Telekom bedava internet paketleri sayfamızdan da bilgi alabilirsiniz.

3 – Turkcell Superonline

Turkcell SuperonIine sınırsız internet 12 Ay taahhütlü ev internetinde modem, kurulum ve aktivasyon ücretsiz!

  • 16 Mbps’ye kadar internet paketinin aylık ödeme fiyatı ise 59.90 TL‘dir.
  • 20 Mbps’ye kadar internet paketinin aylık ücreti 79.90 TL‘dir.
  • 24 Mbps’ye kadar olan internet paketinin aylık ücreti ise 89.90 TL‘dir. Bu paketlerin en büyük özelliği sınırsız olmalarıdır.

Paketi incele: detaylar